Je ontdekt zes superleuke restaurants, en bij elk restaurant krijg je een heerlijke wijn-spijs combinatie. Soms doen er meer dan 6 restaurants mee, wij maken dan een selectie voor je.
Bij Renato's Osteria vind je een eenvoudige maar krachtige menukaart, waar de kwaliteit van de ingrediënten en de passie van onze chef-koks samenkomen om iets magisch te creëren. De menukaart verandert het hele jaar door, zodat ze altijd verse en seizoensgebonden gerechten kunnen aanbieden.
Sinds 2015 brengen ze het traditionele Italiaanse Osteria-concept naar een van de meest bruisende wijken van Amsterdam, De Pijp. Het restaurant is gevestigd in een karakteristiek hoog en smal gebouw, en ze hebben een indrukwekkend terras waar je kunt genieten van lange zomeravonden.
Bij Renato's Osteria vind je een eenvoudige maar krachtige menukaart, waar de kwaliteit van de ingrediënten en de passie van onze chef-koks samenkomen om iets magisch te creëren. De menukaart verandert het hele jaar door, zodat ze altijd verse en seizoensgebonden gerechten kunnen aanbieden.
Sinds 2015 brengen ze het traditionele Italiaanse Osteria-concept naar een van de meest bruisende wijken van Amsterdam, De Pijp. Het restaurant is gevestigd in een karakteristiek hoog en smal gebouw, en ze hebben een indrukwekkend terras waar je kunt genieten van lange zomeravonden.
Bij De Pizzakamer vind je de lekkerste ambachtelijke pizza’s, bereid met verse ingrediënten en passie voor Italiaanse gerechten. Of je nu gezellig wilt dineren, iets wilt afhalen of lekker thuis wilt genieten, wij staan voor je klaar.
Bij De Pizzakamer vind je de lekkerste ambachtelijke pizza’s, bereid met verse ingrediënten en passie voor Italiaanse gerechten. Of je nu gezellig wilt dineren, iets wilt afhalen of lekker thuis wilt genieten, wij staan voor je klaar.
De kwaliteit van het vlees proef je bij elke hap. Of je nou gaat voor een malse ossenhaas steak of de heerlijke burger.
Het vlees van The Uptown Meat Club komt van echte Nederlandse ‘dubbele-doelstelling’ koeien. Dat is een ras dat zowel melk levert als, uiteindelijk zodra het naar de slacht gaat, mooi en mals vlees levert.
Als je hier over de vloer komt, moet je zeker eens de Murasaki houtskool oven bekijken én proeven. Deze speciale manier van vlees bereiden, geeft het rund hier een ontzettend lekkere smaak. Dit mag met recht een ‘eigen touch’ genoemd worden. Dit is een ‘must taste’ voor de echte vleesliefhebber!
De kwaliteit van het vlees proef je bij elke hap. Of je nou gaat voor een malse ossenhaas steak of de heerlijke burger.
Het vlees van The Uptown Meat Club komt van echte Nederlandse ‘dubbele-doelstelling’ koeien. Dat is een ras dat zowel melk levert als, uiteindelijk zodra het naar de slacht gaat, mooi en mals vlees levert.
Als je hier over de vloer komt, moet je zeker eens de Murasaki houtskool oven bekijken én proeven. Deze speciale manier van vlees bereiden, geeft het rund hier een ontzettend lekkere smaak. Dit mag met recht een ‘eigen touch’ genoemd worden. Dit is een ‘must taste’ voor de echte vleesliefhebber!
Vijf jaar geleden begon Sjefietshe als een pop-up restaurant, nu de eerste en enige cevicheria van Amsterdam, midden in de Pijp.
Als cevicheria kijken ze verder dan Amsterdam alleen en vergeten ze niet de Zuid-Amerikaanse roots van het gerecht. Natuurlijk kan je hier niet terecht voor alleen ceviche, ze serveren ook nog andere heerlijke visgerechten.
Vijf jaar geleden begon Sjefietshe als een pop-up restaurant, nu de eerste en enige cevicheria van Amsterdam, midden in de Pijp.
Als cevicheria kijken ze verder dan Amsterdam alleen en vergeten ze niet de Zuid-Amerikaanse roots van het gerecht. Natuurlijk kan je hier niet terecht voor alleen ceviche, ze serveren ook nog andere heerlijke visgerechten.
Geniet van heerlijke mediterrane gerechten, verfijnde wijnen en een warme, stijlvolle sfeer. Perfect voor een gezellige borrel of uitgebreid diner. Bezoek het restaurant op de Eerste Sweelinckstraat 11 en ervaar het zelf!
Geniet van heerlijke mediterrane gerechten, verfijnde wijnen en een warme, stijlvolle sfeer. Perfect voor een gezellige borrel of uitgebreid diner. Bezoek het restaurant op de Eerste Sweelinckstraat 11 en ervaar het zelf!
The Seafood Bar is een eigentijds visrestaurant dat een uitgebreide selectie van de allerbeste zeevruchten aanbiedt.
Fons de Visscher was 27 jaar lang een gewaardeerde vishandelaar in Helmond, een kleine stad in Nederland, toen hij besloot een visrestaurant te starten. Vol passie richtte Fons in 2012 The Seafood Bar op in Amsterdam. Na 4 succesvolle locaties in Amsterdam en Utrecht, Nederland, zijn ze trots op onze nieuwste vestiging in Soho, Londen. Ze koesteren het respect voor het milieu en zetten zich maximaal in om hun ecologische voetafdruk te verminderen. De vis en zeevruchten komen zoveel mogelijk uit duurzame bronnen.
The Seafood Bar is een eigentijds visrestaurant dat een uitgebreide selectie van de allerbeste zeevruchten aanbiedt.
Fons de Visscher was 27 jaar lang een gewaardeerde vishandelaar in Helmond, een kleine stad in Nederland, toen hij besloot een visrestaurant te starten. Vol passie richtte Fons in 2012 The Seafood Bar op in Amsterdam. Na 4 succesvolle locaties in Amsterdam en Utrecht, Nederland, zijn ze trots op onze nieuwste vestiging in Soho, Londen. Ze koesteren het respect voor het milieu en zetten zich maximaal in om hun ecologische voetafdruk te verminderen. De vis en zeevruchten komen zoveel mogelijk uit duurzame bronnen.
Poppy's ligt in de Pijp in Amsterdam. Op het menu bij Poppy's vind je shared dining en finger food gerechten om lekker samen met je gezelschap te delen. Poppy's is ontstaan door een droom van drie vriendinnen die zichzelf "de Bloempjes" noemen. Dit vind je terug in het interieur, de gerechten en natuurlijk de naam Poppy's (wat Klaprozen betekent).
Poppy's ligt in de Pijp in Amsterdam. Op het menu bij Poppy's vind je shared dining en finger food gerechten om lekker samen met je gezelschap te delen. Poppy's is ontstaan door een droom van drie vriendinnen die zichzelf "de Bloempjes" noemen. Dit vind je terug in het interieur, de gerechten en natuurlijk de naam Poppy's (wat Klaprozen betekent).
Tickets zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via deze website. De verkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling. Daarna kun je ook niet meer annuleren! Na de betaling vind je je ticket in onze gratis app.
1Als je je ticket(s) hebt afgerekend, en je ingelogd bent in onze app, zie je daar 1. Je ticket 2. Je allergieën 3. De restaurants Je 'route' is de volgorde waarin je de restaurant bezoekt. De allergieën en route kun je tot 48 uur vantevoren wijzigen.
2Je wordt om 12 uur bij het eerste restaurant van je route verwacht. Daar laat je je ticket zien, en ga je lekker zitten. Als je klaar bent, loop je samen met je gezelschap zelf naar het volgende restaurant. Daar laat je je ticket scannen, geniet je van het eten en drinken, en ga je verder naar restaurant #3. Etcetera, etcetera.
3Tot 40 uur voor de wandeling kun je kosteloos ruilen voor een andere wandeling