Je ontdekt zes superleuke restaurants, en bij elk restaurant krijg je een heerlijke wijn-spijs combinatie. Soms doen er meer dan 6 restaurants mee, wij maken dan een selectie voor je.
Terwijl je door de charmante straatjes wandelt, ontdek je Brasserie Amare, een verborgen parel in het Amare theater. Hier ontmoet cultuur gezelligheid. De brasserie is het zusje van restaurant Luden op het Plein, bekend om gastvrijheid, service en kwaliteit. Sandra Blokdijk, een vertrouwd gezicht van Luden, runt nu Brasserie Amare.
Stap binnen en laat je verwelkomen met een glimlach. De chef heeft heerlijke gerechten gecreëerd voor culinaire liefhebbers. Theaterbezoekers kunnen genieten van fine fingerfood voor de voorstelling of een diner met mooie wijnen. Het zonnige terras is perfect om te ontspannen in de laatste zonnestralen.
Bij Brasserie Amare kun je voor elk wat wils vinden. Of je nu een uitgebreid diner wilt voor een voorstelling of een gezellige avond met vrienden en familie, zij zorgen elke dag voor een onvergetelijke ervaring.
Terwijl je door de charmante straatjes wandelt, ontdek je Brasserie Amare, een verborgen parel in het Amare theater. Hier ontmoet cultuur gezelligheid. De brasserie is het zusje van restaurant Luden op het Plein, bekend om gastvrijheid, service en kwaliteit. Sandra Blokdijk, een vertrouwd gezicht van Luden, runt nu Brasserie Amare.
Stap binnen en laat je verwelkomen met een glimlach. De chef heeft heerlijke gerechten gecreëerd voor culinaire liefhebbers. Theaterbezoekers kunnen genieten van fine fingerfood voor de voorstelling of een diner met mooie wijnen. Het zonnige terras is perfect om te ontspannen in de laatste zonnestralen.
Bij Brasserie Amare kun je voor elk wat wils vinden. Of je nu een uitgebreid diner wilt voor een voorstelling of een gezellige avond met vrienden en familie, zij zorgen elke dag voor een onvergetelijke ervaring.
Nature served on a plate
Met liefde voor groenten, biologische wijnen en duurzaamheid en lokale ingrediënten is het ons doel om je een geweldige tijd te bezorgen, maar je ook te verrassen en inspireren.
Het Nederlandse land produceert zoveel producten die vergeten worden of vaak ondergewaardeerd zijn, zoals bieten, kool of de bescheiden tomaat. Chef bas Hoog presenteert deze ingrediënten zo puur mogelijk, waarbij hij probeert de smaken te respecteren en tegelijkertijd te evolueren in de manier waarop hij en het keukenteam werkt.
Onze filosofie stopt niet bij het bord. Om je glazen te kunnen vullen, hebben we interessante biologische wijnen met een verhaal geselecteerd, bieren uit Den Haag en circulaire limonades die goed zijn voor Moeder Aarde.
Alles wat ons gelukkig maakt, smelt samen onder de principes van Dutch Cuisine.
Deze culinaire beweging is ontstaan uit de ambitie om de Nederlandse culinaire cultuur beter te positioneren. Een keuken die uniek, smakelijk, gezond en verantwoord is. Geïnspireerd door deze beweging verbinden we ons ertoe:
· Eerlijke en hoogwaardige producten te kiezen.
· Voornamelijk te werken met seizoensgebonden en lokale ingrediënten
· De producten te respecteren en elk stukje te gebruiken om verspilling te voorkomen.
· Groenten in de hoofdrol te gebruiken (80%) en op de tweede plek een stukje duurzaam vlees of vis (20%).
Nature served on a plate
Met liefde voor groenten, biologische wijnen en duurzaamheid en lokale ingrediënten is het ons doel om je een geweldige tijd te bezorgen, maar je ook te verrassen en inspireren.
Het Nederlandse land produceert zoveel producten die vergeten worden of vaak ondergewaardeerd zijn, zoals bieten, kool of de bescheiden tomaat. Chef bas Hoog presenteert deze ingrediënten zo puur mogelijk, waarbij hij probeert de smaken te respecteren en tegelijkertijd te evolueren in de manier waarop hij en het keukenteam werkt.
Onze filosofie stopt niet bij het bord. Om je glazen te kunnen vullen, hebben we interessante biologische wijnen met een verhaal geselecteerd, bieren uit Den Haag en circulaire limonades die goed zijn voor Moeder Aarde.
Alles wat ons gelukkig maakt, smelt samen onder de principes van Dutch Cuisine.
Deze culinaire beweging is ontstaan uit de ambitie om de Nederlandse culinaire cultuur beter te positioneren. Een keuken die uniek, smakelijk, gezond en verantwoord is. Geïnspireerd door deze beweging verbinden we ons ertoe:
· Eerlijke en hoogwaardige producten te kiezen.
· Voornamelijk te werken met seizoensgebonden en lokale ingrediënten
· De producten te respecteren en elk stukje te gebruiken om verspilling te voorkomen.
· Groenten in de hoofdrol te gebruiken (80%) en op de tweede plek een stukje duurzaam vlees of vis (20%).
Tickets zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via deze website. De verkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling. Daarna kun je ook niet meer annuleren! Na de betaling vind je je ticket in onze gratis app.
1Als je je ticket(s) hebt afgerekend, en je ingelogd bent in onze app, zie je daar 1. Je ticket 2. Je allergieën 3. De restaurants Je ‘route’ is de volgorde waarin je de restaurant bezoekt. De allergieën en route kun je tot 48 uur vantevoren wijzigen.
2Je wordt om 12 uur bij het eerste restaurant van je route verwacht. Daar laat je je ticket zien, en ga je lekker zitten. Als je klaar bent, loop je samen met je gezelschap zelf naar het volgende restaurant. Daar laat je je ticket scannen, geniet je van het eten en drinken, en ga je verder naar restaurant #3. Etcetera, etcetera.
3Tot 40 uur voor de wandeling kun je kosteloos ruilen voor een andere wandeling
Als dit adres in ons bestand staat krijg je een mailtje met instructies. Vergeet niet je spam te checken!