Vis is super gezond, zo ook kabeljauw. Deze vis zit namelijk boordevol mineralen en vitaminen. Bovendien is het een magere vis waar die veel eiwitten bevat.
Kabeljauw is makkelijk te bakken, omdat hij nauwelijks graatjes bevat en een vaste structuur heeft. Reden genoeg om dit kabeljauw recept uit het kookboek De Hele Vis van Josh Niland eens te proberen!
Wil je meer recepten en tips over het bereiden van deze populaire vis? Lees het in onze guide over kabeljauw!
Kookboek ‘de hele vis’ van Josh Nieland
Dit heerlijke recept voor gebakken kabeljauw komt uit het kookboek van Josh Niland. ”De hele vis – het kookboek. Een nieuwe visie op koken en eten” bevat meer dan 60 recepten voor het bereiden van talloze vissoorten.
In dit kookboek vind je alle aspecten van het bereiden van visgerechten. Zoals het vinden van de juiste vis, het fileren, rijpen of zouten.
Josh Nilands’ missie is anderen te inspireren vis te zien als een unieke voedingsbron en een culinair seizoensproduct.
De hele vis - het kookboek
- Auteur: Josh Niland
- ISBN: 9789045216492
- Uitgeverij: Karakter
- Prijs: €32,99