Bij De Brass in Goes kun je in gemoedelijke sfeer genieten van ambachtelijke, huisgemaakte biologische streekproducten. Hier vinden ze dat uit eten gaan een beleving moet zijn. Lekker en ontspannen, even los van alles, in het moment kunnen zijn.
Of je nou een vis- of vleeseter bent, of helemaal geen van beiden, in De Brass kom je gegarandeerd aan je trekken. Het bijzondere van De Brass en haar keukenbrigade zit hem in het combineren van smaken, het out-of-the-box-denken, maar altijd vanuit een duidelijke herkenbare basis. Denk aan een mooie carpaccio met regionaal rundvlees, BBQ-truffel mayonaise. Of sashimi van tonijn met wasabi en ponzu. Lekker!
Van Zeeuwse mosselen tot Vlaamse stoof. Bij de Brass zit je altijd goed. Ook kun je hier genieten van een uitgebreide bierkaart, lekkere wijnen en diverse cocktails.
Maandag
gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag
vanaf 17:00
Zondag
gesloten