In het mooie historische Enschede, in een buurt vol rauwe industriële architectuur, is de Twentsche Foodhal te vinden! De acht keukens bereiden heerlijke gerechten uit alle windstreken voor je.
Duurzaam koken vinden ze belangrijk bij de Foodhal. Er wordt het een lokale bril naar duurzaamheid gekeken. De dames en heren van de Twentse Foodhal vinden dat als je het van dichtbij halen kan, je dat moet doen. Alle plantaardige en diervriendelijke ingrediënten voor de gerechten zijn tot maximaal 40 kilometer om Enschede zijn geoogst of gehouden. De “disposables” die gebruikt worden om de gerechten te serveren zijn allemaal biologisch afbreekbaar.
De menukaarten worden regelmatig worden aangepast, dus je hoeft nooit bang te zijn dat je niet verrast zult worden. Uit de tap laten de verschillende ondernemers een wisselende selectie (seizoen)bieren in je glas schuimen. En de prijs? Die is altijd betaalbaar. Eet smakelijk en proost!
Maandag t/m Woensdag
gesloten
Donderdag t/m Vrijdag
vanaf 16:00
Zaterdag t/m Zondag
vanaf 12:00