Laat je betoveren door de kunsten van chef Arjan. Gelegen in het oude gedeelte van Goes kun je genieten van een 3 gangen menu, tot aan 8 gangen! Proef de fijne smaken van een wisselend degustatiemenu, en dat wekelijks met zorg uitgekozen. Vis vers uit de haven, vlees door de chef uitgekozen, zelfgemaakt ijs, en handgemaakte bonbons. Genoeg keuze om zorgeloos te genieten!
Voorgerechten
Scampi’s op mijn wijze
Gerookte zalm op een mayonaise met vadouvan met verschillende structuren van scampi’s
******
Tamme eendenborst & kreeft
Heerlijke voorjaars salade met geroosterde eendenborst en gewelde kreeft omringd met een vinaigrette van oude sherry
Tussengerechten
Zeebaars
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met saus antiboise
******
Kalfsrib & kalfstong & kalfszwezerik
Kalfsrib gevuld met tong en krokant gebakken kalfszwezerik met een saus van truffel
Hoofdgerechten
Heilbotfilet
Gegrilde heilbotfilet met een saus van jonge erwt en een mousseline van aardappel en een schuim van gerookte paling
******
BBQ Big
Speenvarken van de barbecue met een crème van pastinaak, gekonfijte rode ui met een saus van grotchampignon
Desserts
Fromage
Een selectie van onze kaasplank met appeltjes brood en eigen gemaakte chutney
of
Een creatie van witte en pure chocolade
Een dessert van verrassende combinaties van chocolade
of
Lente koninkjes
Spaanse aardbei/citroen crème/mint/witte chocolade
Maandag t/m Zondag
vanaf 18:00