Botanica Gallery
Botanica Gallery
Botanica Gallery
Classy & Cool

Restaurant Botanica

Nature served on a plate 

Met liefde voor groenten, biologische wijnen en duurzaamheid en lokale ingrediënten is het ons doel om je een geweldige tijd te bezorgen, maar je ook te verrassen en inspireren.  

Het Nederlandse land produceert zoveel producten die vergeten worden of vaak ondergewaardeerd zijn, zoals bieten, kool of de bescheiden tomaat. Chef bas Hoog presenteert deze ingrediënten zo puur mogelijk, waarbij hij probeert de smaken te respecteren en tegelijkertijd te evolueren in de manier waarop hij en het keukenteam werkt.  

Onze filosofie stopt niet bij het bord. Om je glazen te kunnen vullen, hebben we interessante biologische wijnen met een verhaal geselecteerd, bieren uit Den Haag en circulaire limonades die goed zijn voor Moeder Aarde.

Alles wat ons gelukkig maakt, smelt samen onder de principes van Dutch Cuisine. 

Deze culinaire beweging is ontstaan uit de ambitie om de Nederlandse culinaire cultuur beter te positioneren. Een keuken die uniek, smakelijk, gezond en verantwoord is. Geïnspireerd door deze beweging verbinden we ons ertoe: 

·        Eerlijke en hoogwaardige producten te kiezen. 

·        Voornamelijk te werken met seizoensgebonden en lokale ingrediënten 

·        De producten te respecteren en elk stukje te gebruiken om verspilling te voorkomen. 

·        Groenten in de hoofdrol te gebruiken (80%) en op de tweede plek een stukje duurzaam vlees of vis (20%).

 

Details van Restaurant Botanica

Openingstijden

Maandag t/m Zondag vanaf 12:00

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant Botanica

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?