Le Petit Café Gallery
Knus & Gezellig

Restaurant Le Petit Café

Sinds april 2023 is Le Petit Café gevestigd in een historisch pand aan de Jacobijnestraat en Gedempte Oude Gracht in centrum Haarlem. Het is een Franse bistro die gehuisvest is in een voormalig deel van de oudste boekenhandel van Haarlem, De Vries- van Stockum.

Eigenaresse Jeltje de Vries besloot een deel van het pand om te vormen tot een unieke horecagelegenheid, samen met Koen Schippers, Tim Immers en Melanie Kok. Ze hebben het karakter van het pand behouden en gecombineerd met hun ervaring in de horeca, waardoor Le Petit Café een uniek concept in Haarlem werd.

Het interieur is zorgvuldig samengesteld met een mix van oude en nieuwe spullen, waaronder kerkstoeltjes uit Frankrijk en een eiken deur van 200 jaar oud. Originele schetsen van Poppe Damave uit Haarlem sieren de wanden, die toevallig werden gevonden tijdens de verbouwing van De Vries Van Stockum.

Kortom, Le Petit Café nodigt je uit om te genieten van een goede kop koffie of een glas wijn en jezelf onder te dompelen in een sprookjesachtige combinatie van verleden en heden, met een vleugje Frans en het vertrouwde Haarlemse gevoel.

Details van Restaurant Le Petit Café

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag vanaf 10:00
Zondag vanaf 11:00

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant Le Petit Café

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?