V12 Gallery
Hip & Happening

Restaurant V12

Sander, Floris en Meike, drie ervaren horecatijgers, hebben besloten hun droom waar te maken en openen binnenkort hun eigen zaak: Restaurant V12. Na ruim 1,5 jaar zoeken vonden ze de perfecte locatie in een oude metaalwerkplaats op de broedplaats in Amsterdam Noord. Dit industriële pand aan de Veldbiesstraat 10-12 wordt nu omgetoverd tot een levendig restaurant.

Bij V12 kun je meer verwachten dan alleen een avondzaak. In het weekend ben je vanaf 12.00 uur welkom voor een kop koffie. Er komt ook een kleine bakkerij. ’s Middags kun je genieten van een driegangenlunch. Aan het einde van de middag begint de borrel en ’s avonds staat een driegangendiner klaar. Je kunt kiezen uit vega, vegan of vlees/vis. Er is bewust gekozen om niet à la carte te serveren, zodat je volledig ontzorgd wordt. Wil je toch zelf kiezen? Geen probleem, er zijn ook kleinere deelbare gerechtjes beschikbaar.

Floris staat in de keuken, terwijl Sander en Meike de voorkant doen. Samen zorgen ze ervoor dat jij kunt genieten zonder zorgen. Restaurant V12 opent binnenkort en belooft een aanwinst te worden voor Amsterdam Noord.

Details van Restaurant V12

Openingstijden

Maandag t/m Woensdag gesloten
Donderdag t/m Vrijdag vanaf 17:00
Zaterdag t/m Zondag vanaf 12:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?