Bij JOS. zit liefde voor eten in hhaar bloed. Als kind stond zij al graag in de keuken, wat al snel leidde tot het organiseren van borrels, BBQ's en kerstdiners. Haar passie voor werken in de horeca bleef groeien, en zij doet dit nog steeds met veel plezier. Joske vindt het geweldig om gasten een fijne avond te bezorgen met lekker eten en drinken. Nu mag zij dit dagelijks doen bij JOS.
Bij JOS. werken ze met lokale producten. Dit is niet alleen leuk vanwege de samenwerking met lokale producenten, maar ook omdat zij uitstekende producten leveren. Zo gebruiken ze koffie van Blanche Deal, bier van Gulpener, vlees uit Margraten en grotchampignons uit Kanne. Chef Hein maakt hier heerlijke gerechten van. Kom snel langs om te proeven!
Maandag
vanaf 17:00
Dinsdag
gesloten
Woensdag t/m Donderdag
vanaf 17:00
Vrijdag t/m Zondag
vanaf 12:00