“Je voelt niks bij een gerecht, totdat je je richt op de wortels”.
De keuken is het centrale punt van restaurant STEEF, hieromheen is alles gebouwd en is alles op aangepast. De gerechten van STEEF. zijn het middelpunt en de hele entourage, zoals de service, tafelsetting en sfeer, sluit hier op aan. Om nog meer focus te leggen op het culinair dineren en de beleving.
Chef Stefan Visser vertaalt alles wat hij tegenkomt en meemaakt in zijn dagelijks leven, naar zijn gerechten. Hierdoor zie en proef je zijn karakter terug in de gerechten. Gerechten creëren is zijn uitlaatklep, koken is verwerken. Het is iets wat je zal moeten ervaren. Eten is ervaren, het proeven van de smaken en de smaakcombinaties, het verrassende effect en de beleving die daarbij hoort. Daarnaast zorgt Elke Valk voor het totaalplaatje, zoals de sfeer, de ambiance, het interieur en de gastbeleving. Al deze onderdelen samen zorgen voor de ultieme ervaring.
Kwaliteit, puurheid en creativiteit zijn kernwoorden van het restaurant en willen dit naar een ander niveau tillen. Om dit te creëren hebben ze veel aandacht voor hun producten, hun gerechten, de service en de sfeer. Ook willen ze met hun eigenheid en creativiteit het restaurant een persoonlijke tint geven.
Maandag
gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag
vanaf 17:30
Zondag
gesloten