Het is altijd weer een culinair feest om bij Ratatouille (één Michelinster!) aan te mogen schuiven! Marit en Jozua delen hun (heerlijke) moderne visie op de stijlvolle Franse keuken. Net als het gerecht ratatouille staat dit restaurant in het teken van de mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving.
Michelin noemde dit restaurant bij de uitreiking van de eerste ster in 2014 een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurants: minder stijf, minder duur, en toegankelijker. Het gaat om wat er op het bord komt.
Kom genieten tijdens de lunch of het diner en bepaal zelf hoever je meegenomen wil worden in de culinaire wereld van chef Jozua Jaring en zijn team. Bij mooi weer ook nog op een prachtig terras aan het water.
Foto's © Ivo Geskus@SpecialPixels
Maandag
gesloten
Dinsdag
vanaf 18:00
Woensdag t/m Zondag
vanaf 12:00